Toimitusehdot

Toimitusalueet
Koko suomi

TOIMITUSEHDOT:

Yrityksille myytäessä noudatamme B to B kaupasta säädettyja lakeja ja asetuksia, sekä hyvää kauppatapaa. Yritysten tai elinkeinoharjoittajien välisissä sopimussuhteissa ei käytetä kuluttajasuojalakia, vaan noudatetaan Pacta sunt servanda –periaatetta. Tämä tarkoittaa sitä, että sopimukset on pidettävä. Yritysten välisissä kaupoissa pätee samat perussäännöt kuin muissakin sopimuksissa. Suullinen, kirjallinen sekä sähköinen sopimus ovat pitäviä. Toimituksesta tai, mahdollisesta palautuksesta on reklamoitava 7 vrk:n sisällä tilauksesta. Tilaustuotteissa toimitusaika on kaksi-neljä viikkoa. Tuotteiden mahdolliseen palauttamiseen tarvitsee aina Sairaalatukun asiakastuen hyväksynnän sekä palautusnumeron. Tuotteita ei siis voi palauttaa ilman lähetyskohtaista palautusnumeroa, jonka saat asiakastuestamme soittamalla tai sähköpostitse.

Tilauksen yhteydessä tilaajan on ilmoitettava: Nimi, postiosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Yhteydenpito ja tilausvahvistus toimitetaan sähköpostitse. Tilaajalla on oltava oikeus tilata yrityksessä.

TUOTTEITA KOSKEVAT MUUTOKSET
Työturvallisuuskauppa.fi on oikeus muuttaa tuotteidensa sisältöä, niiden koostumusta, pakkausten ulkoasua ja/tai muuta tuotteeseenliittyvää ominaisuutta. Muutoksista ilmoitetaan Asiakkaalle viimeistään seuraavan tavaraerän toimituksen yhteydessä.

HINNAT
Kaikki hinnat ovat ALV 0% Hintoihin lisätään kulloinkin voimassaoleva ALV, joka näkyy ostoskorissa.

TOIMITUSKULUT JA TAVAT
1)Toimituskulut veloitamme Sopimuksen mukaan. Pienemmät tilaukset (alle 10kg) toimituskulu14,90€, (yli 10kg) lähetykset 30€ ja muut toimitukset sopimuksen mukaan.
Toimitukset
1) Sopimusasiakkalle toimitukset Sopimuksen mukaan. (esim. viikkokuljetukset)
Mahdolliset jälkitoimitukset toimitamme ilman kustannuksia.
2) Tarkastamme luottokelpoisuuden ennen laskulla toimittamista.

MAKSUEHDOT
1) Maksuaika on normaalisti 7pv netto.

2) Siirrymme verkkolaskun käyttöön 1.9.2018. Verkkolaskun vastaanottaminen on maksutonta. Jos kuitenkin haluatte vastaanottaa jatkossa perinteisiä paperilaskuja, on kulu paperilaskusta 1.9.2018 alkaen 8,70 eur + alv 24 %.